FB TW ASK
Welcome to my blog. Please navigate around happily. And follow me if you like to. Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3
Tahun baru, iman baru, azam pun of cos baru
Friday, January 31 7:39 PM | 0 dorks
Assalamualaikum

Harini dah bulan dua untuk tahun 2014, alhamdulillah aku and family masih dipanjangkan umur. Aku pun dah besar, 15 tahun. Hihi dan makin cute (( perghasan jap )).

Tahun baru, semua. Tahun ni aku duk dorm maryam, blok baru. Memula merungut jugak sebab aku lagi suka blok lama, senang nak sidai baju, basuh baju, dekat ngn surau tapi alhamdulillah so far semua ok and berjalan lancar. Tahun ni rajin betul aku basuh baju pakai tangan hehe. Alhamdulillah tahun ni dapat stay class rk, and so far i am so happy being in 3RK hihi, kengkawan pun dah bertambah sbb ade org naik class, tahniah. But, ade yang turun kelas, em tak pelah, kita still kawan and belajar elok elok kat kelas baru tau :)

Azam,
Of cos ler baru. Nak berjaya dalam PPMR and PBSMR 2014, yang paling penting nak buat ibu abah happy. Hihi syukur sangat so far aku faham belajar ((even math kurang sikit )) Homework belum miss! Bulan januari everything ok, hehehe. Sukanya! Ngan kengkawan pun ok but ade la masalah sikit, tapi takpe biasela tu masalah nilah yang mematangkan kita. Tahun ni my favourite subject is science and sejarah <3 Haritu kena buat kerja science b6 berkumpulan, memula rilek je. Sekali mengejut cikgu bagi due date esok. What? Memasing ha gelabah siapkan, buku scrap dua untuk siap harini jugak? Dua beb dua, pastu kena buat model sistem respirasi pulak sebaik shera dah siapkan isi, so aku and partner lain just siapkan je, penatla jugak sebaik petang takde botam so gigih gila siapkan kat bilik prep. And alhamdulillah siap, sekali time nak hati cikgu mc? ohhh gelabah je siapkan -,-' takpela pengalaman lenkali jangan suka tangguh kerja. So next week nya ade masa science, aku pelik asal memasing bukak buku sps ni? ade pbs ke? asal aku taktau plak. aku tanya la depa and again ade presentation untuk buku buku scrap aritu. Perasaan aku time tu ~(-,-)~ time tu jugak la rancang ngn member group. But alhamdulillah present pon okeyy and cikgu puji! Hihihi sukanya, but still takleh jadi the best presentation la sebab geng hazim jami paan syaamil is the best, seriously presentation dorang sempoi best and lawak gila, haha.

Tahun ni banyak essay bi, so far aku suka buat and alhamdulillah belum pernah buat correction lagi weheheee.

So, aku nak keep up my good work (( bak kata sir hanin )) hehehe.
Maafkan saya, doakn saya ;D

rabbi yaasir wala tua'sir, rabbi tammim bil khair

Me with my friend this year, pray the best for us! :)