FB TW ASK
Welcome to my blog. Please navigate around happily. And follow me if you like to. Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3
Rindu
Saturday, August 31 7:58 PM | 2 dorks
Assalamualaikum.

Entah kenapa tiba tiba rasa rindu sangat dengan kawan kawan sek rendah dulu. Dulu memang best sangat. Budak lagi kan, mana ada masalah cintan cinton ni. Kami enjoy je. Sekarang kat sek menengah kemain banyak lagi masalah dengan kawan la itu la ini lah. Aku cakap cemni doesn't mean aku tak suka sek menengah. Aku suka je. But biasalah, bila makin dewasa ni ((ecehh)) masalah makin banyak.

Nah ini gambar aku dengan kengkawan sek rendah dulu. Aku rindu diorang sangat sangat and cant describe it by words :(

Mira aku ika

Aku and umairah

Bola tampar. We did it! Haha find me :)

Aku and qila. Dia hebat main batu seremban :D

12 is Mira. 10 tu aku. Wehh time nilah aku start hitam hahaha xD

With cikgu cikgu kesayangan :)

Moga Allah panjangkan tali persahabatan kami. Amin :)