FB TW ASK
Welcome to my blog. Please navigate around happily. And follow me if you like to. Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3
Asrama~
Friday, December 28 11:41 AM | 0 dorks

Assalamualaikum, Hai hai :D
Nak share something ni. Tahun depan aku masuk asrama. Act, aku masuk asrama bukan saja saja nak dengan kawan ke, ape ke. Tapi, sebab aku nak try berdikari, nak cari pengalaman, then kalau aku tak paham something kawan aku boleh ajarkan. Poyo sungguh ayat ayat di atas ni. Minta jangan ambil peduli. Okey.  

But, sama macam Miza and Nabila. Aku pun sebenarnya ada ragu ragu jugak. Yelah, nak duduk asrama mean dah tak stay dekat rumah la kan. Tak stay dekat rumah? It’s mean aku akan tinggalkan ibu, abah, abang, Alya and Wani? And masakan ibu. Ohh ohh, internet macam mana? Tv lagi. Ehh, jangan gedik ahh Nur. Auji yang stay nun jauh di SMS Sarawak tu pun okey je. Tak nangis pun. Tak de pun gedik gedik macam kau. Kau nak duk asrama Starp je pun menggedik lebih lebih pahal? Nak makan paha? Ohh, nak nak. Nak peha ayam idaman. Dah siap cakap tau. Okey, merepek kejap. Tolong abaikan.

So, nak duduk asrama ke tak ni? Okey, just a year. 2014 nanti sukati kaulah nak duduk rumah ke hotel ke ape. Yang penting just rilex okey. Duduk asrama je pun. Kecoh macam duduk University Oxford plak kau pehal?





Ehh ehh ehhh. Tengok tu. Woody pun kata ‘You’ll be fine, partner’. Alahai, baiknya Woody ni. Ni yang sayang lebih ni. Sayang Woody ketat, sendat dan rapat :* Okey, tapi jangan nak bebel banyak ehh Nur. Kau belum packing pun barang barang yang nak bawak pegi asrama tu. Baik cepat siapkan. Nanti sedih plak tak dapat duduk asrama. KONONYA :P
Okey, so. Baik aku pegi beli barang asrama cepat cepat. Beli pun belum kecek je lebih. Okey. Bye :D

Aku dah baca novel acik lana yang Kalau Memang Harus Begitu tu. Ya Allah. Best giler. Acik lana, kita bagi acik ten star! Putra dgan Adara tu very very cute and handsome. So sweet. Romantik plak tu. Sayang acik ketat ketat jugak :*