FB TW ASK
Welcome to my blog. Please navigate around happily. And follow me if you like to. Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3
Romeo and Juliet Zaman Moden
Friday, October 12 12:10 AM | 0 dorks

Assalamuaaikum,

Hari ni ada sad news la :’(
Romeo and Juliet zaman moden dah tak de apa apa hubungan lagi skarang. Diorang dah clash. Ya Allah! Kau bukak la pintu hati Juliet tu untuk maafkan si Romeo nie. Seriously, diorang ni sweet gile. Ini pun clash sbab cemburu and kecewa. Aduhh! Bongok la Romeo ni! Yang dia layan minah sengkek tu apahal?! Tapi, bukan salah Romeo jugak sebab dia tersepit. Minah tu pun satu. Yang nak gatal dgan pakwe orang tu apehal? Ingat orang bandar tu hebat sangat la? Macam takde maruah je nak goda goda pakwe orang. Tak malu ke?

Haihh ==’ Harap jodoh diorang panjang lagi lah. Kalau pasal gambar tu, aku pun pelik dgan minah tu. Kalau ye pun nak tangkap gambar rapat gile bagai tu apesal? Hmmm, rasanya pasal gambar tulah family Juliet anggap Romeo tu lelaki yang tak jujur. Sama je mcam perangai lelaki hidung belang. Tapikan, story diorang ni dah macam dkat drama tv petang petang tu. Tak ye pun sama macam dkat novel cinta. Hishh, aku ni dah banyak pengaruh tv dgan novel pulak -,-

To Juliet. Hope bukak lah pintu kemaafan untuk Romeo. Seriously, bagai nak gila Romeo ni time Juliet mintak putus. Dah rupa kerbau hilang tanduk. Haha. Ehh, I’m serious okey, walaupun buat buat gelak. Demi Allah mata dia berkaca kaca. Nak nangis tu. Susah nak cari lelaki yang menitiskan air mata kerana perempuan. Jadi, hargailah. Akak, Nur tak paksa akak accept abg. Tapi, akak sendiri boleh nilai lelaki macam mana abg tu.

To Romeo. Chaiyok! Chaiyok! Teruskanlah usaha. Jangan nakal nakal. Jangan nangis. Aku tau kau sedih. Tapi pelik pulak aku. Masa kita accident dulu kau tak de plak nangis kan. Suka adelah. Amboi, lebihkan awek dari nyawa nampak.

Maaf. Robert Patinson takde kene mengene dalam story ni.

Ni kisah benar. Takde reka reka bagai.

*Romeo : MrA*  *Juliet : Budak Sombong*