FB TW ASK
Welcome to my blog. Please navigate around happily. And follow me if you like to. Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3
I Feel It !
Wednesday, April 11 11:54 AM | 0 dorks
Assalamualaikum,


Petang tadi, aku rasa ada gegaran. Mula-mula, aku ingatkan ade something kad katil aku tadi (aku on atas katil) but, tak mungkinn katil ni boleh bergegar, so aku tenguk pulak pintu bilik aku. Emm... bergoyang larhh.. puncanya angin daripada kipass ? Oh, noo... and then ade pulak kawan aku tanya :


click to read it

but, yang lawaknya soalan diorang sama ! lepas dapat je message tu, tergelak terkekek-kekek la jawabnya. Haii, macam mana la diorang ni boleh bertanya soalan yang sama. Berpakat ? hmm.. mybe, Lepas tu, aku pergi Home FB pulak. Emmm... sah lah ada gegaran. Ramai yang buad status fasal gegaran ni.

okeyy, bye

rasa macam nak rasa lagi gegaran tu pulakk ^^