FB TW ASK
Welcome to my blog. Please navigate around happily. And follow me if you like to. Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3
Story of Me !
Sunday, March 11 6:39 PM | 0 dorks
Salam !
Wah , wah , wah. Sudah lama aku tak post new entry kat blog kan. Mana taknya , kena beli baju sekolah , daftar masuk sekolah lagi. Cakap pasal sekolah , tahun ni adalah tahun pertama aku di sekolah menengah. Waw ! Aku dah masuk awal remaja la ! Aku dah besar ? Lawak pulak ayat tu.

Result UPSR aku dapat 4A 1B. Alhamdulillah , apa - apa pun aku bersyukur. Jadi , aku ambil keputusan untuk bersekolah di SMK Tunku Abdul Rahman Putra. Mula - mula aku ingat nak sekolah SAM Muhammadiah , tapi , mengingatkan diri ini tidak 'terer' bahasa arab , tak mampu sangat hafal Al - Azhar , so , sekolah STARP pun jadilah. Lagipun STARP ada kelas RK ; Rancangan Khas. Kelas ni khas untuk pelajar yang dapat 5 dan 4A dalam UPSR. Alhamdulillah aku dapat masuk kelas RK. Kawan - kawan aku ni kebanyakannya dapat keputusan yang agak cemerlanglah dalam UPSR. Seperti aku juga , ada yang dapat 5A dan ada juga yang dapat 4A.

Bercerita tentang kawan , kawan rapat aku di kelas Emy Nadhirah (nama dia comelkan) , Nurul Izzani ,
Nur Hamizah , Nur Shahirra dan ramai lagi ! Tapi Emy dah pindah ke KUSSES , aku rindu sangat dekad dia


 

Okey , Bye !