FB TW ASK
Welcome to my blog. Please navigate around happily. And follow me if you like to. Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3
Why ?
Sunday, June 12 10:08 AM | 0 dorks
Pelik betull la cuti ni aku asik tidur lewat je , pukul 12 yang terasa macam pukul 9 ? hmmm.. kenapa ye ? why aku rasa macam tu ? Lagi kalau hari Jumaat , Sabtu , Ahad hari jumaat ade Maharaja Lawak , hari Sabtu pulak ada Konsert Kenangan AFnil , and hari Ahad pulak ade Konsert AF yang last , Huh ! 




Aishh , masalah betul ...Alhamdulillah tak miss solat subuh :) , tapi confem aku akan sambung tidur balik , hishhh. Lepastu pulak bagun pukul 9 ke 10 huhuhu... mengantuk , tak tertahan dan tak mampu aku menahannya 




Hope aku dah tak feel like this dah :)