FB TW ASK ✚
Welcome to my blog. Please navigate around happily. And follow me if you like to. Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3
Genting Highlands !
Friday, December 10 9:31 PM | 0 dorks
Hari tu, tempat kerja abah ada buat Hari Keluarga di Genting Highland ! Waww ! Best nyaa ! nak tau tak apa lagi best ? Kami satu family tidur dekat sana 2 hari !*batak


Firstly , kami sambut Famliy Day dulu , ada sukaneka , pertandingan makan strawberri and others. Hahaha , lawak gilerr time makan strawberi tuh :D


Hari kedua pulak bebas ow yeah , best ! So kami jalan-jalan la kat sana bersama dengan kawan ayah aku and family die ,kami semua pergi Taman Tema Genting Highlads.....



sementara menunggu abah beli tiket , kami bergambar di pintu masuk dulu :D snapping time !


Selepas beli tiket , kami terus masuk , mula-mula aku dan abang akuu ke Roller Coaster , tapi abah suruh masuk Chocolate Wonderlad dulu :( . hahaha... Orang tengah excited nak main , suruh makan pulak ? Nanti-nanti la makan tu , kang termuntah kang Bruwkkk ! Tapi takpelah , perut pun dah lapar , lagipun aku ni kan penggemar coklat , so just eat it ! emmm... nice la.. coklat kat sana memang sedap , ibu beli banyak , nak bagi atuk , nenek , sepupu , kawan ! Ayoo , banyaknya , takpe takpe sedekahh :)


wah , wah adik aku posing terover dos , tulah makan banyak sangat coklat :D


Eh , eh sapa tu ? That's me ! sebenarnya takut nak main , tapi cover perasaan tu dengan tersenyum :)
Game ni memang top kat sini ! Setiap minit ada je orang beratur nak main. Mmmm... gayat masa die pusing tu. Rasa macam bakal terpelanting kat atas bumbung !



Aku pergi Chelsea wei , haha.. tipu je :)


First time pegi sini :) 
←